Beauty

Scrub & Rub – Secret

11

Scrub & Rub: een luxe lijn vol met heerlijke verzorgingsproducten. Ik heb er al eens eerder geschreven op mijn site (de link vind je hier) en dit is de luxere lijn van het merk, oftewel Secret. Een fijne zoete, ietwat zwaardere geur met vier verschillende mooie producten in een luxe verpakking. Mooi om weg te geven voor bijvoorbeeld kerst, of een fijn verwenmoment voor jezelf. Ik ben fan! Ik laat het je vandaag zien, dus scrol maar snel naar beneden.

In de secret lijn zit monoi olie in verwerkt. Deze olie wordt veel gebruikt in verzorgingsproducten die afkomstig is van tiarè bloemen. Het dringt door tot in de huid om uitdroging te voorkomen, heeft een verzachtend effect en beschermd je huid tegen de zon en de wind. De olie wordt dan samen gebruikt met kokosolie waardoor het extra verzorgend is. Na dit allemaal gelezen te hebben ben ik wel heel benieuwd wat het nou echt doet met je huid.

2

3

4

Allereerst de scrub. Net zoals bij de ‘gewone’ lijn van het merk bevat deze scrub een etherische olie die een fijne, verzorgende laag achterlaat op je huid. Je wrijft de scrub op zachte wijze over je vochtige lichaam en masseert dit lichtjes in. Nadat je je helemaal ingesmeerd hebt spoel je het weer af waardoor je je niet meer in hoeft te smeren met een body butter. Scrub maximaal één keer in de week. Het laat écht een heerlijke geur achter waar je de hele dag van voorzien bent. Je hebt geen parfum meer nodig. Een verwen-momentje onder de douche. Op naar het volgende product!

6

7

8

De body butter. De textuur is wat dikker dan een body lotion, maar dat is logisch want dit is een butter. Een body butter is wat vetter waardoor het iets langer duurt voordat het intrekt. Wel ben je dan minstens twee dagen voorzien van verzorgde, gehydrateerde benen/armen/lichaam. Ook hier is de geur weer fantastisch!

1

5

De Body Mist. Hé dit is een product die niet voorkomt in de ‘gewone’ lijn wat hem weer wat exclusiever maakt. In deze body mist ruik je het beste de zoete, zwoele geur. Wat ik wel jammer vind is dat deze spray geen verzorgende bestandsdelen bevat waardoor het alleen gebruikt wordt voor de geur. Omdat de geur zo heerlijk is maakt dat het ook wel weer goed. Je kan deze spray gebruiken op je lichaam maar ook op je kleding en je hebt geen parfum meer nodig.

9

10

Helaas alweer het laatste product van de Secret-lijn en dit is de shower foam. De shower foam is steeds bekender geworden door Rituals en gelukkig nemen ook steeds andere merken het over. Zo ook Scrub & Rub. Je hebt een beetje van het schuim nodig en je kan gelijk je hele lichaam ermee insmeren om het er vervolgens weer af te spoelen. Het laat heel subtiel de geur achter. Helaas niet genoeg voor de hele dag maar dat is logisch omdat je het schuim puur aanbrengt op de huid en het niet intrekt. Voor optimale geursensatie gebruik je na het wassen de body butter, de body scrub én/of de body mist.

Ik weet niet of ik het duidelijk heb gemaakt, maar ik vind de producten van Scrub&Rub echt heerlijk. Een ultiem verwenmoment voor onder de douche én erna! Het merk vind ik vergelijkbaar met Rituals alleen de Scrub&Rub bevat allemaal natuurlijke producten zoals de olie uit de Tiarè bloemen, etherische oliën en zeezout. De secret lijn is net even wat luxer en mooier verpakt dan de standaard lijn van het Engelse merk, waardoor het ook erg leuk is om weg te geven (of natuurlijk om jezelf cadeau te doen). Scrub&Rub is o.a. te koop bij Etos Borger.

PicMonkey Collage

Hier nog even alle producten op een rijtje. Welke zou jij graag willen hebben? 

Liefs, Kim

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13342237/?claim=qjxzuvc9yku”>Follow my blog with Bloglovin</a>

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *