Beauty

Scrub & Rub

23

Scrub & Rub is een heel fijn handgemaakt verzorgingsproduct wat oorspronkelijk uit Engeland komt. Het merk bevat alleen maar natuurlijke bestandsdelen wat weer goed is voor de huid. Er zit o.a. dode zeezout, amandelolie en etherische oliën in. Er zijn verschillende geuren van Scrub & Rub zoals Blue Sky, Amandel, White Mist, Coconut en Aloë Vera. Per geur zijn er verschillende producten. Ik laat je zien welke heerlijke producten dit zijn.

24

Hierboven zie je de geur: Blue Sky. Een frisse, zachte, licht zoete geur die je de hele dag blijft ruiken wanneer je het product gebruikt hebt. Als allereerst zie je de body butter, daarna de body scrub, hand & body, body wash en de body bar. Zoals ik hierboven al beschreven heb bestaat zo’n verzorgingsproduct uit alleen maar natuurlijke bestandsdelen. Er zit bijvoorbeeld geen SLS-extract in. SLS zorgt er namelijk voor dat je huid uit kan drogen. Tevens bevat het product zouten en mineralen van de dode zee waardoor mensen met een gevoelige huid of eczeem dit product ook kunnen gebruiken.

4

20

10

De Body Scrub: Deze scrub bestaat uit dode zee zout en amandelolie. Je ziet de olie wel glinsteren in het potje. Wanneer je jezelf gaat scrubben met deze scrub haal je niet alleen je dode huidcellen weg maar verzorg je je huid ook nog met de toegevoegde amandelolie. Hierdoor krijg je als het ware een soort laagje op je huid waardoor je je niet meer hoeft in te smeren na het douchen. Tevens wordt de doorbloeding gestimuleerd wanneer je jezelf masseert met deze scrub en wordt zelfs de vetverbranding gestimuleerd. Drie vliegen in één klap!

7

Breng de scrub aan op een vochtige huid. Zorg ervoor dat wanneer je dit onder de douche doet, je eerst je haren e.d. gaat wassen voordat je de scrub aanbrengt. Hierdoor blijft je huid nog langer verzorgt door de amandelolie. Masseer je hele lichaam in met de scrub. Ik zou eerst de douche even uitzetten, anders gaat gelijk de scrub eraf. Wanneer je dat hebt gedaan kun je het eraf spoelen. Je voelt gelijk dat er een beetje een vettig laagje achterblijft, wanneer je je afdroogt zul je dat vettige niet meer zo voelen maar voelt je huid heerlijk verzorgt aan.

8

Ik heb het hier een beetje uitgesmeerd. Hierdoor kun je goed dat ”vettige laagje” zien.

9

En mijn huid is heerlijk zacht en voorzien van een fijn verzorgend laagje. Na de Body Scrub hoef je jezelf dus niet in te smeren met een body butter of een lotion.

14

En dan nu de Body Butter…

15

De Body Butter heeft een romige structuur en is dan ook wat vetter dan de Hand en Body die je straks ziet. Dat is logisch want het is een butter. Hier heb ik wat teveel gepakt zoals je ziet, maar zo kan je goed zien hoe de butter eruit ziet.

16

Ik heb het hier wat uitgesmeerd. Je hoeft dus niet heel veel te gebruiken.

17

Ik heb het hier uitgesmeerd over mijn hand en arm. De butter trekt vrij snel in, na ongeveer een minuutje. Deze Body Butter voelt zacht aan en je blijft het ook de hele dag ruiken. Doordat de butter wat vetter is, is deze ideaal voor een drogere huid.

21

De Body Wash…

22

De Body Wash is een douchegel die heel licht schuimend is maar wel je huid schoon maakt. Het schuimt niet omdat er geen SLS-extract in zit. Hierdoor droogt je huid dus niet uit. Ook hierin zitten etherische oliën. Dat betekent dat het natuurlijke oliën zijn afkomstig van planten.

19

Dit is de Hand en Body lotion. Ook hierin zitten etherische oliën. Het product is handig in gebruik door middel van het pompje. Je kan deze gebruiken voor je lichaam maar ook handig als handcrème.

5

Je kunt gelijk de structuur zien van de lotion. Het is een stuk dunner dan de butter en ook hiervan hoef je maar een klein beetje te gebruiken. Deze lotion trekt sneller in dan de butter, ideaal dus te gebruiken als handcrème.

6

Fijne crème die redelijk snel is ingetrokken.

18

De Body Bar…

12

11

Deze Body Bar is gemaakt van cacaoboter. Deze moet je over je huid uitsmeren door hem gewoon vast te pakken. Door de warmte van je huid ”smelt” als het ware deze Body Bar en kun je hem uitsmeren. Hierdoor word je huid lekker gevoed en voelt zacht aan. Origineel en leuk om cadeau te doen!

Dit waren alle producten van de Scrub & Rub lijn. Persoonlijk is de body scrub mijn favoriet, al komt de body butter ook erg in de buurt. Ik vind alles lekker! Kort nog alle feitjes op een rij: Scrub & Rub is een natuurlijk merk, met natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je huid. Alle producten zijn handgemaakt en komen oorspronkelijk uit Engeland. Ik ben al bezig met mijn tweede pot van de Body Scrub, dus ik kan zeggen: Ik ben fan! Ook is het leuk om verschillende producten cadeau te doen in een leuk pakketje. Heb je gelijk een origineel, leuk en handig cadeau.

Welk verzorgingsproduct zou jij graag willen gebruiken?

Liefs, Kim

Bron: http://www.scrubandrub.com/

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13342237/?claim=qjxzuvc9yku”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *