December-maand

PhotoGrid_1418291335593

De maand december is al weer een poosje aan de gang. Hard hebben we ons best gedaan aan de mooiste surprises en gedichten. Flink verwend door die goedheiligman. Sinterklaas is ondertussen weer het land uit. Daarvoor staat de kerstboom al in de kamer en de andere kerstversieringen.  Kerstliedjes worden veel volop gedraaid en steeds meer heb ik zin in de Kerstdagen. Gezellig met de families spelletjes spelen, heerlijk eten koken en foute kerstfilms kijken. Nog een dikke week stage lopen en dan twee weken vrij. Heer-lijk! Ik heb er zin in. Kan niet wachten om weer lekker thuis-thuis te zijn en gewoon even niks te hoeven en genieten. Ondertussen door de stad heen lopen met al die gezellige etalages en kerstverlichting door de straten op zoek naar leuke cadeautjes. Nee, december is niet een maand waarin je veel kan sparen ;-). Tweede kerstdag cadeautjes uitpakken en aan het eind van de maand met vrienden het jaar spetterend afsluiten. 2015 is begonnen! 2014 was een mooi jaar, maar oh zo snel gegaan.

Wat zijn jouw plannen voor de decembermaand? En hoe kan jij optimaal genieten van deze maand?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.