Oude dierentuin Emmen

1

De mooie gezinsfoto’s werden hier gemaakt, de olifanten werden bekeken, de giraffen werden geaaid (als je geluk had), heel wat spikkeltjesijs (softijs met disco-dip) werd er gesmikkeld en er werd gegleden van de grote glijbaan! Vroeger als kind kwamen wij hier wekelijks: Het Noorder Dierenpark Emmen.

De dieren zijn verdwenen maar het park staat er nog en is open voor bezoekers. Wij besloten om er een kijkje te nemen! 2345

Het is zo raar om hier rond te lopen en dat er geen enkel dier te zien is (behalve een paar eenden, vissen en een reiger). Lege verblijven en velden… Het park is verlaten en natuurlijk niet echt onderhouden. Ik heb gehoord dat ze hier een gewoon park van willen maken wat mij een heel goed idee lijkt! De speelplekken, de bankjes en vele bomen staan hier maar wat , klaar om gebruikt te worden. 678910

Ik heb veel herinneringen van het park waar we bijna elk weekend door brachten. Nieuwe herinneringen kunnen weer gemaakt worden in het nieuwe, mooie park: WILDLANDS. Wat zijn jouw herinneringen van het oude dierenpark?

Liefs, Kim

Een gedachte over “Oude dierentuin Emmen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.