Sinterklaas, het leukste feest van het jaar

Sinterklaas, wie kent hem niet. De goedheiligman die elk kinderhartje sneller laat kloppen. Zo ook mijn hartje, want ik vind Sinterklaas het leukste feest van het jaar.

Niet alleen om het krijgen van cadeautjes, de gezelligheid en de voorbereidingen van de familie maar vooral omdat ik die oude man mag helpen als Piet. Meerdere jaren help ik hem al en elke keer vind ik het weer fantastisch om te doen. De blije gezichtjes van de kinderen tijdens dit magische feest. Het toneelstuk spelen waar ieder kind enthousiast aan meedoet laat mijn hartje ook sneller kloppen. Kinderen die blij zijn van 10 pepernoten in hun handen gedrukt door een piet.

Op dit moment ben ik 1 intocht, 12 cadeaus, 5 gedichten, 1 surprise en 1 Sinterklaasavond verder maar het feest is gelukkig nog niet voorbij. Vanavond en morgen gaan we nog langs de huizen om kinderen te bezoeken, die vol verwachting wachten op een bezoekje en hun cadeautjes. Jammer dat het helaas alweer voorbij is maar ik, en de kinderen, hebben er weer van genoten dit jaar. Ik hoop, en niet alleen ik maar ik denk ook een hoop anderen, hopen dat we dit leuke kinderfeest nog lang kunnen blijven vieren want het brengt enorm veel gezelligheid met zich mee. Volgend jaar zal mijn neefje of nichtje ook deelnemen aan dit leuke feest en ook hoop ik ooit dat mijn kinderen hiervan kunnen genieten. Laten we het vooral leuk houden met elkaar, want het is voor de kinderen!

Liefs, Kim

2 gedachtes over “Sinterklaas, het leukste feest van het jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.