Welkom lieve Tijs

Daar is hij dan. Onze lieve, leuke, knappe Tijs. Op 20-09-2019 is hij geboren. Alles gaat goed. Met Tijs, met papa en ook met mij.

2 oktober (vandaag) was eigenlijk de dag dat ik uitgerekend zou zijn. Maar Tijs besloot iets eerder te komen. Wat mij betreft dikke prima want ik zag het niet zitten om er lang op te moeten wachten. Hij is nu alweer 12 dagen oud en het is (cliché) alsof het nooit anders is geweest. Vandaar de radiostilte op mijn blog. En dat blijft het eerst ook nog eventjes zo want we zitten nog lekker in onze bubbel en genieten vooral eerst met z’n drietjes.

Wil je gelijk op de hoogte zijn wanneer er een nieuw artikel online staat? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg mij op Facebook of Instagram.

Tot snel!

Liefs, Kim

7 gedachtes over “Welkom lieve Tijs

  1. Fred zegt:

    Hallo lieve Tijs , Fijn dat je uit de buik van je moeder bent gekomen . Van Opa Yme en Oma Gerda ( dat zijn onze echte vrienden) hoorde wij dat je er lief en prachtig uit ziet en zij lieten een foto zien
    Ik heet Fred en ben altijd even op visite op de dag van geboortes Ook eerdaags bij tante Iris ben ik er natuurlijk weer bij. Nou lieve Tijs ik wens je van ons heel veel geluk , liefde en gezondheid Doeiiiii van Hennie & Fred

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.