Mini taartje voor Sinterklaasavond

Vandaag is het 5 december. Het Sinterklaasjournaal is nu echt afgelopen, Sinterklaas en zijn pieten zijn langs de scholen geweest en sommige mensen vieren vandaag Pakjesavond. Dit vrolijke minitaartje mocht ik daarom maken.

#bakkenopbestelling

Sommigen hebben het afgelopen weekend al gevierd. Wij vieren het aankomend weekend. En anderen vieren het helemaal niet. Dat kan ook nog natuurlijk. Doordat het zo midden in de week valt is het allemaal wat meer verdeeld. In ieder geval wens ik je veel plezier, of je het gaat vieren of niet. Na vandaag, of na dit weekend, is het dan toch echt weer voorbij. En wees lief voor elkaar! Tot volgend jaar Sinterklaas! Ik kan nu al niet meer wachten.

Wil jij ook graag een taart/cupcake op bestelling? Laat het mij weten in een berichtje of mail mij naar: kimsdailythings@gmail.com . Klik hier om al mijn taarten en cupcakes te bekijken die ik tot nu toe heb gemaakt.

Liefs, Kim

Volg jij mij al op Facebook , Instagram en Pinterest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.