Dripcake met ganache, macarons en merengue

Het zijn een beetje gekke tijden natuurlijk nu met het Coronavirus. Ik schreef er al een stukje over op mijn Facebook en Instagram. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen taart gegeten kan worden. De taartbestellingen gaan in principe ook gewoon door en kunnen ook blijven doorgaan. Of je nou wél of géén feestje gaat vieren, taart kan altijd natuurlijk.

Voor Manoek maakte ik voor haar verjaardag een paar weken terug deze dripcake. Het is gemaakt van chocoladebiscuit en vanille botercrème. De drips zijn van witte chocola en de taart is versierd met zelfgemaakte macarons en merengue. Uiteraard voor haar 25e verjaardag ;-).

Ik ga nog iets speciaals aanbieden op mijn Instagram. Check dit weekend mijn Instastories om het niet te missen.

Wil jij ook graag een taart/cupcake op bestelling? Laat het mij weten in een berichtje of mail mij naar: kimsdailythings@gmail.com . Klik hier om al mijn taarten en cupcakes te bekijken die ik tot nu toe heb gemaakt.

Liefs, Kim

Volg jij mij al op Facebook , Instagram en Pinterest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.